maandag 1 november 2010

Halloween


Zaterdag 30 oktober naar de plaatselijke Halloween avond geweest samen met mijn broer, mijn zus, mijn schatje en enkele vrienden en collega’s. Daar aangekomen stond er een enorme rij mensen aan te schuiven aan de kassa. Dat had ik totaal niet verwacht en mijn gezelschap al evenmin. 
Maar na een twintigtal minuutjes aanschuiven kon het griezelen beginnen. De plaatselijke bevolking was kwistig geweest met nepbloed, horror geluidjes en nog veel meer. 
Sommige huizen waren volledig verpakt in een soort zwarte plastic en waren volgens mij tijdelijk onbewoonbaar. 
Na een tijdje slenteren en vooral veel lachen en wat de vrouwen in het gezelschap betreft veel schreeuwen en gillen was het tijd voor een drankje. Het bleef natuurlijk niet bij 1 drankje en de plaatselijke party tent werd voor de komende uren onze verblijfplaats.
Na enkele uurtjes van vooral jenever nuttigen kwam de dj zijn discobar installeren en een halfuurtje later gingen de eerste beentjes al de lucht in, waaronder die van ondergetekende. 
Alweer enkele uurtjes later werd ik veilig naar huis gebracht door mijn lief schatje en nog even later vielen wij beiden in een diepe slaap in ons bedje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten